Лъжи, шарлатания, грешка. С тези безпрецедентно остри определения по адрес на

...
Лъжи, шарлатания, грешка. С тези безпрецедентно остри определения по адрес на
Коментари Харесай

Радев за ПП: Ще надживеем тази шарлатания

Лъжи, шмекерия, неточност. С тези невиждано остри определения по адрес на " Продължаваме промяната " Румен Радев разяснява вчерашното изказване на съпредседателя на партията Асен Василев, че президентът и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов имали чести срещи в последно време. 

" Разбира се, че не се срещам постоянно с Бойко Борисов. Това не е първата неистина на господин Василев ", отвърна задочно Радев.

И добави:

" Бях първият измамен, когато се доверих на тези хора. Беше неточност, че разреших на тези хора да откраднат очакванията ни за смяна - за жалост, българите получиха неистина.

Ще надживеем тази шмекерия ".

Припомняме, че преди да основат партия, Василев и Кирил Петков бяха част от служебния кабинет на Радев. Избирателите на Политическа партия в следствие поддържаха президента за втори мандат. Василев през вчерашния ден не уточни на какви данни базира изказванието си, направено в народен ефир - пред Нова тв.  " Има ясно стиковане и съгласуване на дейностите, както от позиция на възобновяване на фрагменти, по този начин и на възобновяване на порочни практики " - обоснова се той.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР